Op 19 januari 2019 hebben Yvonne de Wit en Wim Bouman hun galerie geopend aan de Dorpsstraat 53 in Holten met onder andere kunstwerken van Peter Diem, Corneille, Irene Van Vlijmen, Anton Heijboer, Hans Heijman, Frank Lengvenius, Inez van Maanen, Franscz Witte en Ad Verstijnen. Uiteraard bevinden zich tussen de originele schilderijen ook kunstwerken van Yvonne de Wit zelf.
Naast schilderkunst zijn er ook beelden te koop van Hannes d’Hease, Jacky Stevens, Mia Coppola en glaskunst van MarryzGlazz.

Yvonne geeft tevens cursussen Abstract schilderen. De 10 lessen zijn in het voorjaar en in het najaar. Verder is het mogelijk om het hele jaar door een workshop Acrylic Pouring, Acrylverf gieten, te volgen. Het betreft een all-in workshop van een dagdeel waarbij de deelnemer na afloop zijn kunstwerk gelijk kan meenemen. De workshops zijn niet alleen voor oudere mensen maar ook voor ouders met kinderen, voor groepen en erg leuk als bedrijfsuitje.
Voor alle informatie kunt u terecht op de site: www.galerieyvonnedewit.art of kom gerust eens een kijkje nemen in onze galerie die dinsdag tot en met zaterdag geopend is. De koffie staat klaar.

« terug naar overzicht