Aan de Oranjestraat 4 in Holten is Jeroen Meutstege 10 jaar geleden gestart met Keukenhof van Holten en in 2015 uitgebreid met een tweede vestiging in Delden onder de naam Keukenhof van Twente. Vanuit beide studio’s krijgen klanten alle tijd en ruimte om samen met één van de adviseurs tot een origineel keukenontwerp te komen. “Onze adviseurs zijn creatief, ontwerpen aan de hand van de plattegrond verschillende opstellingen en brengen zo meerdere mogelijkheden in kaart”, vertelt Jeroen.

Keukenhof staat synoniem voor maatwerk, kwalitatief hoogwaardige keukens, materialen en vakmanschap. Keukens kunnen geleverd worden in uiteenlopende stijlen; klassiek landelijk, modern, maar ook handgeschilderde of handgemaakte massief houten keukens.
“Voor mij en mijn team is het iedere keer weer een uitdaging om de keuken te ontwerpen, die het beste aansluit bij de wensen en de persoonlijke smaak van de klant. De keuken is de afgelopen jaren een belangrijke plek in huis geworden, waar mensen veel tijd doorbrengen. Niet alleen een ruimte om te koken, maar ook een ruimte om samen met familie of vrienden tijd door te brengen”, vertelt Jeroen. Dat maakt dat Jeroen het belangrijk vindt om in een persoonlijk gesprek zo goed mogelijk in beeld te brengen wat de wensen van de klant zijn en door het maken van enkele 3D-ontwerpen tot een ontwerp te komen die het best past in de ruimte. Beleving is van het grootste belang.
Naast maatwerkkeukens maakt Keukenhof desgewenst ook tafels of hoekbanken op maat. Deze extra’s maken het ontwerp exclusief en zorgen voor een totaalbeleving.

Tevens kunt u terecht voor badkamers. Badmeubels worden vaak in de stijl van de keuken ontworpen zodat de uitstraling in de badkamer even eigen aanvoelt als de keuken.
In 2019 viert Keukenhof haar 10-jarig bestaan, een mijlpaal die zeker niet zonder meer voorbij zal gaan. Loop gerust eens binnen in één van de studio’s in Holten of Delden of maak een afspraak met Jeroen of met één van zijn collega’s om te zien wat zij voor u kunnen betekenen.

www.facebook.com/KeukenhofvanHolten

« terug naar overzicht