Bonus voucher actie
Van 1 juni 2020 tot 1 september 2020 organiseert de Holtense Handels Vereniging een bonus voucher aktie.  De meeste leden zijn zwaar getroffen door de maatregelen rond het Corona virus. Nu op 1 juni de maatregelen verlicht worden, is het zaak om het publiek te stimuleren zo snel mogelijk weer bestedingen te gaan doen bij de HHV bedrijven. Door vouchers aan te bieden, die gedurende een bepaalde tijd 25% meer waard zijn dan het bedrag waarvoor ze zijn aangeschaft, wordt geprobeerd deze bestedingsstimulans te bereiken. Kijk voor alle informatie op onze actiepagina lees meer »
Ondernemers in denktank actieplan centrum Holten
Erik Pinkert en Jos Kamphuis nemen zitting in de denktank Actieplan Centrum Holten die de gemeente Rijssen-Holten in het leven heeft geroepen. Erik en Jos denken namens Holtense ondernemers mee over de uitvoering van het plan dat het centrum nog aantrekkelijker moet maken. Op een eerdere oproep heeft niemand van de HHV gereageerd. Na enig aandringen van de gemeente, die het belangrijk vindt dat Holtense ondernemers input geven, is het gelukt kandidaten te krijgen. lees meer »
Sluiting Sfeer&Meer
Helaas sluiten Monique Ophof en Marion Oolbekkink op 26 oktober de deuren van één van de leukste winkels in Holten. Een deel van het assortiment blijft te koop bij Lotz en Linde. Het pand komt niet leeg te staan. Kloas in ’t Hof verhuist van de Kerkstraat naar Zwartepad nr 6. lees meer »